Wednesday, 13 November 2013
Party Hard lah ! Posted at 07:00 0 comments (+)
Hey guys !
Assalamuaaikum btw .

Ouhh yeahhh ! Party hard lahh ! Let's gooo , bebehh !
                                
Lol ! Macam tak boleh blahh je , lol ! Double Lol ! Wkwkwkwk ! Btw comelkann dorang jogett ? Hahaha , 'Hamboi Fakhira party hard nampak ?' Yeahh ofcourse lahh , dahh habis exam kannn ? Freedom ennn ? Like Malaysia's student selalau cakap 'Merdeka !' Harhar ! Harituh enn examm , gegila susahh . Agaklahh , tengok lahhh exam hapa , final exam babe . Huhhh , koyakk kepala otak saya . Saya dah lah ambik sains tulen , lai lahhh ! Mayak poning , Hayoyoyo macca ! Haha *goyangkan kepala anda . Harhar ! Soo how bout you olls ? Okeyy ? Not at all ? or boleh boleh saja ? atau taram mat labu ? atau kacangg jee ibarat kunyah kuali ? Lol , kunyah kuali tak lahh sampai , tak pernah dibuat di orang , Kahkah ! Ku rasa sudah lama ku tidak mengupdated gua punya blog inikann ? Kann ? i think so . Haha , hai harap maklum lahhh , i'm busy kalah perdana menteri , lol ! Baru form 4 dahh busy . You know ,  i tak sempat nak online twitter and so on . Pity me , hmmm . What suppose i do ? HAHAHA , senyum jelahh , tak perlu kata apa apa . Lol ! Hmmm , btw lagi beberapa hari nak CUUTTIII ! Happy Holiday , tak ketinggalan jugak kepada akak akak dan abang abang form 5 , do the best for SPM ! Insyallah , you can do it . Mulakan dengan basmallah , itulahh yang penting . Wahhh , dah mcm penceramah dahh pulakk , opsii . Baru hari niyh nak wish untuk dorang , Cik Fakhira ? Hahaha , janji wish kann ? Bagi kata kata semangat ennn ? Lupa pulakk , good luck kepada yang adik adik kuu yang nak ambik result UPSR (tomorrow) and PMR (idk the date as well) . Semoga you oulls dapat result yang molek . Hehe , key lahhh byee , esok nak sekolahhh . 

P/S : MY BIRTHDAY (20 NOVEMBER 1997) DON'T FORGET AHHH ! soorryy wakk , kita sengaja je CAPS LOCK , takut takut awak lupa , lol . Harhar ! 

Gtg , Good nite !
Sleep tight . Have a sweet dream .
Assalamualaikum ! Jangan lupa baca doa tidur yee dan basuh kaki anda terlebih dahulu . 

Short Biography
My name is Nurfakhira Irdina . I was born on 20 November 1997 . An asian and Izzad's best friend . Thanks for visited & followed .
footprint
friends
instagram
fakhirairdinaa
Credits
Layout by mymostloved with script, background and image.
GYAPO